Sos de afine cu nuci pecan confiate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de afine cu nuci pecan confiate. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 239 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare kosher, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Mascarpone cu nuci pecan confiate și sos Dulce de leche, Sos De Afine Confiate, și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru nuci pecan: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Bateți împreună zahărul brun, scorțișoara, sarea, nucșoara și cayenne într-un castron mediu.
Se adaugă untul topit și se amestecă până se combină bine.
Adăugați nuci pecan și aruncați pentru a acoperi bine nucile cu amestec de zahăr.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se transferă la cuptor și se coace timp de 15 minute.
Scoateți nucile pecan din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi tocați aproximativ.
Combinați afine, zahăr brun, zahăr alb, apă, suc de portocale, coajă de portocală și sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand boabele incep sa apara, aproximativ 5 minute. Apăsați fructele de pădure pe partea laterală a tigaiei cu lingura de lemn și continuați să gătiți până când fructele de pădure s-au descompus și sosul se îngroașă până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute. Reglați consistența cu apă după cum este necesar. Se amestecă nucile pecan.
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider. Poate fi servit rece sau reîncălzit.