Sos De Afine Cu Gheață

Sosul de afine cu gheață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați afine, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ceai Cu Gheață De Afine-Mentă, Ceai Cu Gheață De Ananas De Afine, și Ceai De Afine-Menta.
Instrucțiuni
Combinați apa și afinele într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere la foc mare; fierbeți 8 până la 10 minute sau până când piei pop.
Scoateți din căldură. Procesați afine, în loturi, într-un robot de bucătărie până când sunt curățate grosier. Apăsați merișoarele curățate printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, aruncând solidele.
Adăugați zahărul și restul de 4 ingrediente în piureul de afine, amestecând până se dizolvă zahărul.
Împărțiți sosul de afine în mod egal între 6 (6 uncii) cupe de cremă sau ramekins. Acoperiți și congelați până când este ferm.
Scoateți din congelator cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Spritzer de afine: pentru o băutură festivă, dezghețați orice porții neutilizate de sos de afine cu gheață și amestecați cu ginger Ale sau seltzer.