Sos Cremos De Iaurt Cu Fasole Albă

Sos Cremos De Iaurt Cu Fasole Albă
Sosul cremos de iaurt de fasole albă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți iaurt, suc de lămâie, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei cremoși cu sos de fasole albă, Enchiladas de pui și fasole albă cu sos cremos de Chile verde, și Spanac și fasole albă Veggie burgeri cu iaurt grecesc Avocado Crema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pureați fasolea albă, usturoiul, iaurtul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un mini robot de bucătărie până când este foarte neted. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fasole AlbăFasole Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se servește cu falafel sau ca pansament pentru salată.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista