Sos Cald De Afine
Sosul cald de afine necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 92 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, afine, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu înghețată cu sos cald de afine, Iaurt grecesc cu sos cald negru și afine, și Torturi calde de nectarină și afine.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați afinele, 1/4 cană de apă, sucul de portocale și îndulcitorul granulat SPLENDA. Se amestecă ușor și se aduce la fierbere.
Într-o cană sau castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/4 cană de apă rece. Amestecați ușor amestecul de amidon de porumb în afine pentru a nu zdrobi fructele de pădure. Fierbeți ușor până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de migdale și scorțișoara. Sos subțire cu apă dacă este prea gros pentru gustul tău.