Sos Bun
Bun Gravy este un vegetarian sos. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână amidon din cartofi, bulion de pui, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos Bun, Friptura de porc și provocarea bună și bună pentru tine, și Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul clarificat în tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți cimbrul și salvia în unt până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut sau până când amestecul miroase nuci.
Adăugați amidonul din cartofi și amestecați pentru a combina.
Adăugați bulionul de pui și sosul de soia în tigaie.
Bateți pentru a combina și elimina orice bulgări. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul și nucșoara.
Se toarnă într-un termos pentru a se menține cald pentru servire.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic și gătiți încet până când barbotarea încetează și lichidul devine limpede, 30 până la 40 de minute. Se strecoară și se răcește, fiind sigur că lăsați orice solide în fundul tigaiei. A se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la o lună.