Sosul bolognez este un fără gluten și primar sos. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Sos Bolognez.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, combinați ceapa, țelina, morcovul și uleiul de măsline și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carnea și gătiți, amestecând frecvent, până când își pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Adăugați laptele. Creșteți căldura la mare și gătiți până când laptele s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Transferați amestecul în caserola grea de 4 până la 6 litri. Puneți tigaia la foc și adăugați pasta de roșii; gatiti la foc mic pentru a-i reduce amaraciunea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pasta de roșii în caserolă, împreună cu roșiile, sarea și nucșoara. Gatiti sosul la foc mic, neacoperit, timp de 2 pana la 3 ore. Se amestecă frecvent.