Sos BBQ Peach-mustar
Peach-mustar BBQ sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 239 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bourbon, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersică, Bourbon, sos de muștar, Sos de grătar Vegan de casă, și Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Se adaugă oțetul și se fierbe până se reduce aproape complet și amestecul arată ca nisipul umed, aproximativ 4 minute.
Bateți atât muștarul, cât și gemul sau conservele. Se fierbe, amestecând, până se topește gemul, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bourbonul și sarea.