Sos Balsamic-Șalotă
Sosul balsamic-șalotă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot, Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă, și Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și oțetul. Creșteți căldura la mediu, aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați untul în tigaie și rotiți până se topește. Se condimentează cu sare și piper.
Turnați sau lingurați sosul peste carnea gătită.Bun pentru: pui sau carne de vită