Sos asiatic de tei și Cilantro pentru somon
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Sosul asiatic de tei și Cilantro pentru somon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 27 calorii. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cilantro, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bastoane de pește Asiatice cu sos de Cilantro-Lime, Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lămâie Cilantro, și Burgeri De Somon Asiatic Cu Sos De Ghimbir Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, sosul de soia și zahărul până se dizolvă zahărul. Se amestecă cilantro.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte