Sorbet Triplu De Fructe De Pădure
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Sorbetul triplu de fructe de pădure ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 946 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,37 USD pe porție. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zmeură, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Sorbet de pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță la foc mediu. Când zahărul este dizolvat, amestecați afinele și gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Adăugați zmeura și fierbeți încă 5 minute, până când zmeura s-a înmuiat și merisoarele au apărut.
Se strecoară amestecul printr-o sită sau strecurătoare, se aruncă pulpa și se dă la frigider amestecul timp de 2 ore.
Se amestecă sucul de cireșe, sucul de lămâie și concentratul de suc de portocale și se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată. Înghețați conform instrucțiunilor.
Împachetați sorbetul într-un recipient congelator și congelați timp de aproximativ 2 ore, până când sorbetul este ferm.
Scoateți din congelator cu aproximativ 10 minute înainte de servire.