Sorbet Thailandez De Busuioc, Nucă De Cocos Și Tei
Thai busuioc, nucă de cocos și șerbet de var ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc thailandez, lapte de cocos, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Chiftele thailandeze cu sos de curry de busuioc, var și nucă de cocos, Șerbet De Busuioc De Tei, și Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.