Sorbetul Gazpacho cu Aspic de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 140 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, zahăr, ulei de măsline ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere, Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de mere la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci și se răcește, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Se înmoaie gelatina în apă fierbinte 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi, roșiile, ardeiul gras, ceapa, castravetele, oțetul, orujo și zahărul într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Ardei Gras
Castravete
Tomate
Oțet
Usturoi
Carne Măcinată
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Procesor De Alimente
Cuțit
3
Adăugați amestecul de ulei și gelatină cu motorul în funcțiune, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Se răcește până la rece, aproximativ 1 oră, apoi se congelează în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
5
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
1
Se fierbe oțetul într-o cratiță mică nereactivă până la sirop, 1 până la 2 minute, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Tăiați aspicul în cuburi mici și împărțiți-l în 4 farfurii.
2
Stropiți aspic cu oțet balsamic, apoi acoperiți cu o lingură (aproximativ 1/4 cană) de sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sorbet
1
* Aspicul poate fi răcit până la 2 zile. Acoperiți o dată ferm.* Sorbetul se poate face cu 3 zile înainte.