Sorbet De Nucă De Cocos-Var

Sorbet De Nucă De Cocos-Var
Sorbetul de nucă de cocos-var necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 468 calorii. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Șerbet De Nucă De Cocos, Sorbet de nucă de cocos Lychee cu Mango și var, și Sorbet Thailandez De Busuioc, Nucă De Cocos Și Tei.

Instrucțiuni

1
Combinați crema de nucă de cocos, suc de lămâie și apă în recipientul unui aparat de înghețată. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
înghețatăînghețată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista