Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat
Sorbetul de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat este un fără gluten desert. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior amar, fasole de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce strat tort cu crema de branza glazura si fistic confiate, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: producător de înghețată, pahare martini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
1
Combinați sucul de mandarină, zahărul și Campari dacă utilizați într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând la foc mic până se dizolvă zahărul. Răciți amestecul la frigider timp de aproximativ 20 de minute, apoi procesați sorbetul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Campari
Sorbet
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați zahărul, 1 lingură de apă și sarea împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați fisticul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4
Întindeți fisticul pe foaia de copt pregătită și coaceți până când nucile sunt aurii și crocante, aproximativ 8 minute. Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați grosolan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați crema într-un castron mic. Folosiți un cuțit pentru a răzui fasolea din păstăi în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați păstaia goală și dați-o la frigider până când este gata de utilizare.
3
Pentru a servi, turnați 2 linguri de cremă de vanilie într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați o lingură de sorbet și garnisiți cu fistic.