Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat

Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat
Sorbetul de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat este un fără gluten desert. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior amar, fasole de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce strat tort cu crema de branza glazura si fistic confiate, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: producător de înghețată, pahare martini
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Combinați sucul de mandarină, zahărul și Campari dacă utilizați într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând la foc mic până se dizolvă zahărul. Răciți amestecul la frigider timp de aproximativ 20 de minute, apoi procesați sorbetul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
CampariCampari
SorbetSorbet
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați zahărul, 1 lingură de apă și sarea împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați fisticul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4
Întindeți fisticul pe foaia de copt pregătită și coaceți până când nucile sunt aurii și crocante, aproximativ 8 minute. Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați grosolan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Așezați crema într-un castron mic. Folosiți un cuțit pentru a răzui fasolea din păstăi în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați păstaia goală și dați-o la frigider până când este gata de utilizare.
3
Pentru a servi, turnați 2 linguri de cremă de vanilie într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4
Adăugați o lingură de sorbet și garnisiți cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
SorbetSorbet
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista