Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat

Sorbet de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat
Sorbetul de mandarină cu cremă de vanilie și fistic confiat este un fără gluten desert. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior amar, fasole de vanilie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce strat tort cu crema de branza glazura si fistic confiate, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: producător de înghețată, pahare martini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Combinați sucul de mandarină, zahărul și Campari dacă utilizați într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând la foc mic până se dizolvă zahărul. Răciți amestecul la frigider timp de aproximativ 20 de minute, apoi procesați sorbetul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
CampariCampari
SorbetSorbet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați zahărul, 1 lingură de apă și sarea împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați fisticul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4
Întindeți fisticul pe foaia de copt pregătită și coaceți până când nucile sunt aurii și crocante, aproximativ 8 minute. Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați grosolan și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați crema într-un castron mic. Folosiți un cuțit pentru a răzui fasolea din păstăi în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați păstaia goală și dați-o la frigider până când este gata de utilizare.
3
Pentru a servi, turnați 2 linguri de cremă de vanilie într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Adăugați o lingură de sorbet și garnisiți cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
SorbetSorbet
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista