Sorbet De Curmale
Sorbetul de Persimmon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 2. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 771 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați caqui Hachiya, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Șerbet Cremos De Curmale, Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, și Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă și zahăr la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe 3 minute, apoi se răcește. Miez, sfert și, dacă este necesar, caqui de semințe. Răzuiți pulpa din piei într-un blender. Pur și simplu cu suc de lămâie până când este foarte neted.
Adăugați sirop de zahăr și amestecați. Se răcește până se răcește foarte mult, cel puțin 2 ore.
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată. (Alternativ, transferați într-o tigaie metalică superficială și congelați, amestecând la fiecare 30 de minute, până când se înmoaie, aproximativ 2 ore.)
Transferați într-un recipient etanș și congelați. (Consistența sorbetului va rămâne moale.)
* Sorbetul poate fi făcut cu 4 zile înainte.