Sorbet De Caise Prăjite
Sorbetul de caise prăjit este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. Acest desert are 322 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de migdale, zahăr, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Încercați Sorbet De Caise Prăjite, Sorbet De Caise Prăjite, și Sorbet Spumant De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aduceți zahărul, apa și caisele uscate la fiert într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când caisele se înmoaie, aproximativ 1 oră.
În timp ce caisele uscate stau în picioare, prăjiți caise întregi proaspete într-o tigaie mică în mijlocul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie, apoi se curăță și se înmoaie când este suficient de rece pentru a se descurca.
Amestec pur de caise uscate, caise prăjite, suc de lămâie și extract de migdale într-un blender până la omogenizare, 1 1/2 până la 2 minute. Forțați pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide și apoi aruncându-le. Se răcește pur și simplu, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore.
Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
* Pur și simplu poate fi răcit până la 8 ore.* Sorbet păstrează 1 săptămână.