Sophie ' s Shepherds Pie
Sophie ' s Shepherds Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.38 pe portie. O porție conține 1017 calorii, 52G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați mielul măcinat, coacerea cartofilor, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sophie ' s Kolacky, Sophie Dahl ' s Cr Bucrosspeou, și Caserola de Hamburger a lui Sophie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați cartofii într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu până când este suficient de fraged pentru a străpunge cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se pasează cu unt și lapte până la textura dorită.
Între timp, sfărâmați mielul măcinat într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati pana nu mai roz. Condimentează cu sos Worcestershire și bulion de vită.
Adăugați ciupercile și ceapa; continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie.
Transferați conținutul tigaiei într-o caserolă mare.
Se amestecă fasolea coaptă, roșiile tăiate cubulețe, amestecul de sos și morcovii cu mielul. Puneți pete mari de piure de cartofi deasupra și răspândiți cu grijă uniform pentru a acoperi întregul blat. Greblați-l cu o furculiță pentru a crea o textură crocantă deasupra când se rumeneste.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este rumenit și crocant.