Sophie ' s Shepherds Pie

Sophie ' s Shepherds Pie
Sophie ' s Shepherds Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.38 pe portie. O porție conține 1017 calorii, 52G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați mielul măcinat, coacerea cartofilor, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sophie ' s Kolacky, Sophie Dahl ' s Cr Bucrosspeou, și Caserola de Hamburger a lui Sophie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu până când este suficient de fraged pentru a străpunge cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scurge și se pasează cu unt și lapte până la textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Între timp, sfărâmați mielul măcinat într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati pana nu mai roz. Condimentează cu sos Worcestershire și bulion de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Miel MăcinatMiel Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciupercile și ceapa; continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Transferați conținutul tigaiei într-o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă fasolea coaptă, roșiile tăiate cubulețe, amestecul de sos și morcovii cu mielul. Puneți pete mari de piure de cartofi deasupra și răspândiți cu grijă uniform pentru a acoperi întregul blat. Greblați-l cu o furculiță pentru a crea o textură crocantă deasupra când se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este rumenit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista