Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? În curând Du Bu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ou, sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați bulion și tofu, amestecând pentru a sfărâma tofu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă dovlecelul, ceapa și oul; gătiți 5 minute.