Somon învelit cu slănină cu spanac ofilit

Somonul învelit cu Bacon cu spanac ofilit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 402 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cereale integrale, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până amestec de cereale ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Scoici învelite cu slănină de curcan cu spanac ofilit, Somon ars cu spanac ofilit, și Somon delicios sănătos cu spanac ofilit.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler și puneți tigaia broiler sub broiler, astfel încât raftul său să fie la aproximativ 4 inci de căldură.
Se usucă peștele și se presară sare și piper, apoi se întind părțile curbate cu muștar.
Așezați 1 felie de slănină pe lungime de-a lungul vârfului fiecărui file, înfășurând capetele de slănină sub file (capetele nu se vor întâlni). Filetați 1 frigărui prin lungimea fiecărui file, intrând și ieșind pește prin slănină pentru a-l asigura.
Aranjați peștele, părțile de slănină în jos, pe raftul preîncălzit de tigaie pentru pui de carne și fierbeți 3 minute, apoi întoarceți-vă și fierbeți până când peștele este doar gătit și slănina este crocantă, cu 3 până la 4 minute mai mult.
În timp ce somonul se fierbe, gătiți șalotele în ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când spanacul este doar ofilit, 1 până la 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți somonul cu spanac.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.