Somon Întreg
Somonul întreg este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare și piper kosher, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin preîncălzirea unui grătar mare în aer liber. Folosind un prosop de hârtie pliat în 4, ștergeți grătarul cu ulei de măsline pentru a-l curăța și, de asemenea, creați o suprafață antiaderentă.
Pregătiți untul compus tocând aproximativ 1/2 frunzele de busuioc și adăugându-l împreună cu untul și sarea și piperul, după gust, într-un robot de bucătărie. Pulsează până când este complet combinat și cremos.
Folosind un cuțit de bucătar, faceți fante în fiecare parte a peștelui, așezați câteva felii de lămâie și busuioc în fiecare dintre fante. Umpleți ierburile rămase și lămâia în interiorul peștelui și capului. Vopsiți peștele întreg cu untul de busuioc și refrigerați untul rămas pentru a servi cu peștele finit. Așezați cu grijă peștele pe grătar și grătiți timp de 10 până la 12 minute până când se ridică ușor - folosiți 2 spatule mari. Întoarceți peștele și grătiți încă 10 minute.
Serviți pe un platou mare în stil familial și punctați cu untul de busuioc rămas.
Se presară sare de mare și frunze proaspete de busuioc.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!