Somon înnegrit și orez
Somonul înnegrit și orezul este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâie, piper cayenne, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon înnegrit cu Salsan de ananas și orez de cocos, Tacos de somon înnegrit cu orez interzis și guacamole de Mango, și Somon Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un castron puțin adânc, combinați boia, cayenne, cimbru, praf de usturoi și 1/2 linguriță de sare. Într-o cratiță, la foc mediu, topiți 2 1/2 linguri de unt și adăugați sucul de lămâie.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Lucrând cu 1 file de somon la un moment dat, înmuiați partea de sus și de jos mai întâi în untul de lămâie, apoi în condimente. Gatiti somonul pana se innegreste, 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă la cuptor timp de 8 minute. Se amestecă porumbul, pătrunjelul și restul de sare și unt în orez.
Transferați somonul și orezul pe farfurii individuale și serviți cu pene de lămâie.