Somon În Doi Pași
Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână muștar poupon Dijon gri, file de somon, sirop de clătite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ukadiche Modak-Modakam-Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (pas cu pas ), Saramură de curcan cu mere și ierburi (cu Tutorial pas cu pas pentru saramură), și Cum se fac rulouri în formă de semilună {imagini și instrucțiuni pas cu pas} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă siropul și muștarul.
Periați peștele cu ulei; grătar 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita, periaj frecvent cu amestec de muștar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.