Somon ușor braconat cu salsa verde
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți somon ușor braconat cu salsa verde acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 395 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,09 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Un amestec de caper, cartofi regali jersey, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 97%. Rețete similare includ Somon fiert cu Salsa Verde, Piept de vită braconat cu Salsa Verde, și Salmon Salsa Verde.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți lichidul de braconaj pentru pește.
Puneți boabele de piper, 2 lingurițe de sare, oțet, fenicul, frunze de dafin și tulpini de pătrunjel într-o cratiță cu 2,5 litri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, astfel încât toate aromele să se infuzeze în lichid.
Asigurați-vă că alegeți o cutie de prăjire suficient de mare pentru a ține fileul de somon. Se strecoară lichidul în cositorul gol, se aduce la fierbere pe plită, apoi se adaugă peștele, cu pielea în jos, asigurându-se că este acoperit cu lichid. Împrăștiați în jurul feliilor de lămâie și fierbeți ușor timp de 1-2 minute până când peștele își schimbă complet culoarea. Acoperiți suprafața cu o bucată mare de folie, opriți focul și lăsați să se răcească complet. Peștele se va găti pe măsură ce lichidul se răcește.
Pentru a face salsa verde, puneți toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie, apoi blitz pentru a face un sos luminos, ușor gros. Condimentează după gust.
Îndepărtați cu grijă somonul pe un platou de servire și îndepărtați pielea dacă doriți.
Se servește cu salsa verde, cartofi noi și sparanghel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.