Somon Teriyaki

Somonul Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ciuperci shiitake, varză de Bruxelles, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului; încălziți cuptorul la 45
Într-un castron, combinați sosul teriyaki, miere, oțet, 1 linguriță de usturoi, ghimbir și ulei de susan.
Așezați somonul într-un vas puțin adânc; se presară cu 1 1/2 lingură amestec teriyaki; marinati 15 minute. Într-un al doilea castron, aruncați varza de Bruxelles cu 1 1/2 linguriță usturoi, 1/2 linguriță ulei de canola, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Întindeți varza de Bruxelles în tigaie într-un singur strat; prăjiți până se rumenesc, 5 minute. În al doilea castron, aruncați ciupercile cu restul de 1/2 lingură ulei de canola, 1 1/2 linguriță usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Mutați varza de Bruxelles în centrul tigaiei; acoperiți cu somon; așezați ciupercile în tigaie în jurul marginilor; prăjiți, amestecând ocazional ciupercile, până când somonul este doar gătit, 8 până la 10 minute. Top somon cu amestecul teriyaki rămas; serviți peste varză de Bruxelles și ciuperci.Poziționați raftul în mijlocul cuptorului; încălziți cuptorul la 45
Într-un castron, combinați sosul teriyaki, miere, oțet, 1 linguriță de usturoi, ghimbir și ulei de susan.
Așezați somonul într-un vas puțin adânc; se presară cu 1 1/2 lingură amestec teriyaki; marinati 15 minute. Într-un al doilea castron, aruncați varza de Bruxelles cu 1 1/2 linguriță usturoi, 1/2 linguriță ulei de canola, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Întindeți varza de Bruxelles în tigaie într-un singur strat; prăjiți până se rumenesc, 5 minute. În al doilea castron, aruncați ciupercile cu restul de 1/2 lingură ulei de canola, 1 1/2 linguriță usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Mutați varza de Bruxelles în centrul tigaiei; acoperiți cu somon; așezați ciupercile în tigaie în jurul marginilor; prăjiți, amestecând ocazional ciupercile, până când somonul este doar gătit, 8 până la 10 minute. Top somon cu amestecul teriyaki rămas; serviți peste varză de Bruxelles și ciuperci.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.