Somon Tandoori Cu Chutney Picant De Mango Și Castraveți

Somon Tandoori Cu Chutney Picant De Mango Și Castraveți
Somonul Tandoori cu chutney picant de Mango și castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, mentă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rădăcina de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Somonul De Mango "Tandoori" , Picior de miel Tandoori cu chutney proaspăt de Mango, și Fileuri de somon Tandoori cu gust de mentă de Mango.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista