Somon Sălbatic Afumat Cu Pin Și Arțar

Somonul sălbatic afumat de pin și glazurat de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, primar și pescatarian dieta. Un amestec de bourbon, file de somon, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon afumat la cald cu paste cremoase și nuci de pin, Salată de somon Maple-Pesto cu stafide și nuci de pin, și Cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc de căldură mediu-mare, cuflamele lingând ocazional grătarul.
Lăsați-l să ardă cel puțin 30 de minute.În timp ce focul se încălzește, înmuiați ace de pin în bourbon.
Într-un castron, amestecați împreună siropul,muștarul și piperul. Condimentați salmonul generos cu sare și acoperiți cu glazură.
Așezați o tigaie mare din fontă pe grătar.
Lăsați-l să se încălzească până când este foarte fierbinte.Folosind clești sau propria mână înmănușată,apăsați acele în partea de jos a cuțitului, având grijă să nu stropiți cu combustibil în flăcări și așezați raftul deasupra acelor.
Așezați peștele deasupra raftului și acoperiți tigaia.Gatiti pana cand pestele este doar opac, aproximativ15 minute pentru mediu.
Serviți, periați cu glazură suplimentară, dacă doriți.
Din bucătăria focului de tabără: rețete aventuroase și alte curiozități pentru marele aer liber de Sarah Huck și Jaimee Young. Drepturi de autor 2011 Sarah Huck și Jaimee Young Stewart. Cuvânt Înainte 2011 Melissa Clark. Fotografii Din 2011 Tara Donne. Publicat în 2011 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.