Somon Sriracha
Somonul Sriracha ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 427 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați somon, maioneză cu ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Rețete similare includ Prăjituri Cu Somon Sriracha, Taquitos la cuptor cu somon Sriracha, și Pachete De Somon De Var Sriracha.
Instrucțiuni
combinați sucul de lămâie, sriracha, ghimbirul, maiaua și siropul de arțarse presară sare și piper pe fileurile de somon într-un vas de copt și se toarnă marinada deasupra marinează câteva ore la frigider (0r peste noapte)se încălzește cuptorul la 375. se presară cu mai mult piper și somon prăjit până când este gătit și fulgios, 15-20 de
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.