Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar

Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de Sockeye Pocat cu sos de ierburi de muștar. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $6.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 585 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți boabe de piper, somon sockeye, ienibahar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon fiert cu sos de muștar, Somon pocat cu sos de miere-muștar, și Somon fiert cu un sos de muștar-mărar.

Instrucțiuni

1
Lucrând de la capătul capului până la capătul cozii, tăiați peștele transversal în secțiuni de 3 inci (fripturi foarte groase; aproximativ 4), atingând spatele cuțitului cu un ciocan când ajungeți la osul central pentru a ajuta la tăierea acestuia. Aruncați coada dacă nu există carne atașată. În caz contrar, puneți deoparte cu fripturi pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
OsOs
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Aduceți 8 litri de apă la fiert cu ceapă, frunze de dafin, boabe de piper și ienibahar în oală, apoi amestecați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați somonul și acoperiți oala cu capac, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lăsați să stea, netulburat, până când peștele se separă doar de oase, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Transferați somonul într-o tigaie superficială cu o lingură cu fante și lăsați să stea doar până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Peștele nu trebuie să fie nici prea cald (se poate rupe), nici prea rece (va începe să se congeleze, ceea ce face mai dificilă îndepărtarea oaselor curat) atunci când este manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
6
Cu mâinile, îndepărtați cu grijă carnea din fiecare friptură în bucăți cât mai mari, aruncând pielea și oasele și aranjând somonul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
FripturăFriptură
1
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Serviți somonul la temperatura camerei cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos
1
* Somonul este cel mai bine proaspăt braconat, dar poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Sosul se păstrează, acoperit și răcit, 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Revista