Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul rege local cu piele crocantă Sotată. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $6.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 452 calorii. Un amestec de sulițe de sparanghel, cimbru, cartofi mov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miso - Somon Glazurat, Cu Piele Crocantă – Actualizat, Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, și Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.