Somon prăjit întreg în stil mediteranean cu fenicul
Somonul prăjit întreg în stil mediteranean cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, căței de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pește întreg prăjit în stil mediteranean, Somon Prăjit Mediteranean, și Somon Mediteranean Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Uscați peștele; faceți mai multe tăieturi diagonale în cea mai groasă parte a peștelui pe ambele părți. Împrăștiați bulbii de fenicul feliați, prazul și roșiile într-o tigaie ușor acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Bulb De Fenicul
Tomate
Praz
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Periați peștele în interior și în exterior cu jumătate din uleiul condimentat, apoi presărați uleiul condimentat rămas peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
Ulei De Gătit
5
Puneți pește deasupra legumelor și presărați pește în interior și în exterior cu semințe de fenicul. Puneți 1 crenguță de rozmarin în cavitatea peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Legume
Rozmarin
Pește
6
Așezați restul de 2 crenguțe de rozmarin în legume. Rezervați câteva frunze de fenicul pentru garnitură, apoi tocați grosolan frunzele rămase și umpleți-le în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Rozmarin
Fenicul
7
Se toarnă vin peste pește și se acoperă ușor tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Îndepărtați folia și coaceți, neacoperite, 10 până la 15 minute sau până când peștele este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
10
Transferați peștele într-un platou mare de servire și înconjurați-l cu legume fierte.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.