Somon prăjit în tigaie cu salată de Kale și mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit cu varză și salată de mere. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 466 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână mere honeycrisp, suc de lămâie, rulouri de cină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Kale De Lămâie + Somon Ars, Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, și Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți somonul la temperatura camerei cu 10 minute înainte de gătit.
Între timp, bateți împreună sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare într-un bol mare.
Adăugați varza, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce varza stă, tăiați curmalele în șuvițe subțiri și mărul în bețe de chibrit.
Adăugați curmalele, merele, brânza și migdalele în kale. Se condimentează cu piper, se aruncă bine și se lasă deoparte.
Presărați somonul peste tot cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Ridicați căldura la mediu-mare.
Așezați somonul, cu pielea în sus în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele cu o spatulă și gătiți până se simte ferm la atingere, încă aproximativ 3 minute.
Împărțiți somonul, salata și rulourile uniform între patru farfurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.