Somon prăjit lent cu salată de mărar de castraveți

Somonul prăjit lent cu salată de mărar de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți iaurt, mărar, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu salată de castraveți și sos de mărar, Mărar și somon vindecat de sfeclă cu salată de castraveți, și Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru salată: Sferturiți castravetele, pe lungime, și îndepărtați semințele, dar lăsați-le pe piele. Tăiați subțire castraveții și amestecați cu sarea într-o strecurătoare. Setați în chiuvetă timp de aproximativ 1 oră pentru a se scurge. Între timp, așezați iaurtul într-o strecurătoare căptușită cu filtru de cafea și așezați peste un bol pentru a se scurge, aproximativ 1 oră.
Clătiți castraveții cu apă rece și curgătoare. Apăsați pe castraveți pentru a extrage cât mai mult lichid posibil și uscați. Aruncați castraveții cu iaurtul scurs, mărarul, zahărul, coaja de portocală, cayenne și condimentați cu piper, după gust.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Tăiați somonul pe lungime și apoi transversal pentru a face 4 pătrate egale de pește. Presărați ușor somonul peste tot cu un vârf de turmeric și frecați ușor pentru a acoperi uniform. Condimentați somonul cu sare și piper și așezați-l pe o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor. Prăjiți somonul, întorcând bucățile cu atenție cu o spatulă după aproximativ 10 minute, până când tocmai ați fiert, aproximativ 20 de minute în total. (Somonul prăjit lent arată portocaliu strălucitor atunci când este terminat și va fi delicios în centru.) Pentru a servi, împărțiți castraveții între 4 farfurii, acoperiți cu somonul și garnisiți cu frunze de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.