Somon prăjit lent
Somonul prăjit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 251 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare grosieră, portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Prăjit Lent, Somon prăjit lent cu cartofi, și Somon prăjit lent cu sos verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.