Somon prăjit cu Purslane, fenicul și măsline verzi
Somonul prăjit cu Purslane, fenicul și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 388 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Măsline Verzi Crăpate Cu Fenicul, Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi, și Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 și puneți o tigaie pe jumătate plină cu apă pe raftul de jos. Ungeți o tavă de copt cu margini și aranjați somonul pe o parte. Îngrămădiți fenicul pe cealaltă parte și stropiți ambele cu ulei de măsline, apoi presărați ambele cu sare și piper. Aruncați puțin fenicul pentru a acoperi și întindeți-l în tigaie.
Prăjiți somonul până când este ferm la atingere, aproximativ 30 de minute; lasa sa se raceasca.
Îndepărtați pielea de somon și rupeți fiecare file în 3 sau 4 bucăți.
Puneți fenicul într-un castron mediu și amestecați cu purslane, măsline și suc de lămâie și coajă.
Aranjați somonul pe farfurii cu salată și stropiți cu puțin mai mult ulei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.