Somon prăjit cu măsline Kalamata și Salsa Cruda

Somon prăjit cu măsline Kalamata și Salsa Cruda
Somonul prăjit cu măsline Kalamatan și Salsa Cruda ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 437 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, file de somon cu piele, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda, Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, și Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 Ingrediente, 1/4 linguriță sare și 2 linguri ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați somonul cu piper și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
SareSare
5
Așezați somonul în tigaie, cu pielea în sus; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când pielea este crocantă și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați somonul în farfurii de servire și acoperiți fiecare file uniform cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
TomateTomate

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista