Somon Prăjit Cu Gust De Nuc-Piper

Somonul prăjit cu gust de nuc-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 260 calorii. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, arpagic, ulei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon prăjit cu piper roșu și gust de porumb, Somon prăjit cu piper roșu și gust de porumb, și Somon fiert la rece cu gust de fenicul-piper.
Instrucțiuni
Faceți gustul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți nucile pe o foaie de copt și coaceți până la prăjit, 7 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă fin și se transferă într-un bol.
Adăugați cayenne, suc de lămâie, miere, ardei roșu prăjit, ulei de nucă, 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de pătrunjel.
Adăugați 1/2 linguriță sare și piper negru după gust și aruncați pentru a combina. (Gustul poate fi făcut până la 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
Faceți somonul: ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de pătrunjel, arpagicul, coaja de lămâie, 1/2 linguriță de sare și piper negru după gust într-un bol. Frecați amestecul de plante peste tot somonul.
Așezați pielea în jos într-un vas de copt și prăjiți până când tocmai ați fiert, 12 până la 14 minute.
Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se transferă într-un platou și se acoperă cu gustul de nuc-piper.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.