Somon Pocat cu ghimbir cu cremă de busuioc de tei

Somon Pocat cu ghimbir cu cremă de busuioc de tei
Somonul Braconat cu ghimbir cu cremă de busuioc de var necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher și piper proaspăt crăpat, creme fraiche, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir, Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, și Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înjumătățiți 1 lime și stoarceți sucul într-o tigaie mare cu față dreaptă sau oală cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 6 căni de apă, jumătățile de tei stoarse, ghimbirul și boabele de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute pentru a infuza apa cu aromă; reduceți căldura la cea mai mică setare, glisați cu grijă somonul în apă, acoperiți și braconați până când peștele este doar gătit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
GhimbirGhimbir
SomonSomon
ApăApă
PeștePește
VarVar
4
Scoateți peștele cu o lingură cu fante și răciți-l complet înainte de a-l transfera într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
Adăugați aproximativ 1/2 cană de lichid de braconaj în recipient pentru a menține peștele umed și a se răci la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Între timp, cojiți varul rămas și adăugați aproximativ 1/2 linguriță coajă în vasul unui robot de bucătărie; adăugați sucul din jumătate de var în castron (ar trebui să fie aproximativ 1 linguriță suc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
7
Adăugați frunzele de busuioc, un vârf de sare și câteva macină piper negru și pulsați până începe să se transforme într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Piper NegruPiper Negru
SareSare
8
Adăugați creme fraiche și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
9
Se transferă într-un castron de servire și se dă la frigider până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Pentru a servi, farfuriați somonul rece cu un strop de cremă de busuioc de tei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
BusuiocBusuioc
CremăCremă
VarVar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista