Somon Pocat cu ghimbir cu cremă de busuioc de tei

Somonul Braconat cu ghimbir cu cremă de busuioc de var necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher și piper proaspăt crăpat, creme fraiche, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir, Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, și Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înjumătățiți 1 lime și stoarceți sucul într-o tigaie mare cu față dreaptă sau oală cu capac.
Adăugați 6 căni de apă, jumătățile de tei stoarse, ghimbirul și boabele de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute pentru a infuza apa cu aromă; reduceți căldura la cea mai mică setare, glisați cu grijă somonul în apă, acoperiți și braconați până când peștele este doar gătit, 5 până la 7 minute.
Scoateți peștele cu o lingură cu fante și răciți-l complet înainte de a-l transfera într-un recipient etanș.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de lichid de braconaj în recipient pentru a menține peștele umed și a se răci la frigider până când este gata de servit.
Între timp, cojiți varul rămas și adăugați aproximativ 1/2 linguriță coajă în vasul unui robot de bucătărie; adăugați sucul din jumătate de var în castron (ar trebui să fie aproximativ 1 linguriță suc).
Adăugați frunzele de busuioc, un vârf de sare și câteva macină piper negru și pulsați până începe să se transforme într-o pastă.
Adăugați creme fraiche și piureul până se omogenizează.
Se transferă într-un castron de servire și se dă la frigider până când este gata de servit.
Pentru a servi, farfuriați somonul rece cu un strop de cremă de busuioc de tei deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau