Somon pecan-portocale

Somon pecan-portocale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în repertoriul dvs., somonul pecan-orange ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,56 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 283 de calorii , 29 g de proteine și 15 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână piper, nuci pecan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Somon cu nuci pecan portocale , somon cu nuci pecan și portocale pecan pentru doi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Puneți somonul într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
3
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste somon; se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 15-18 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru BezeaGălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru Bezea

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tobacco Road Pinot Noir, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Tobacco Road Pinot Noir, Vin
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista