Somon Marocan Crustat Cu Sparanghel, Rachetă Și Le Conservat

Somon Marocan Crustat Cu Sparanghel, Rachetă Și Le Conservat
Marocan Crusted somon cu sparanghel, rachete și le conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 785 calorii. Mergeți la magazin și ridicați file de somon scoțian, pachete de sparanghel britanic, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă de la refinedchef.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu crustă de muștar cu sparanghel prăjit, Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, și Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista