Somon Lemony cu cuscus de roșii Cherry
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Somonul Lemony cu cuscus de roșii Cherry ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $ 6.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, ulei de usturoi, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Somon cu sos de cireșe și cuscus israelian, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este una dintre acele rețete care este mai ușor de urmat decât de scris: adică, există multe boluri implicate, ceea ce ar putea face ca acest lucru să pară supărător și agitat, dar procesul real implicat este aproape insultător de simplu.
Acum, știu că nu este strict corect să indicați că gătiți cuscus turnând apă clocotită peste el. Într-o lume ideală, accept, ar trebui să înmuiați boabele în apă rece înainte de a le aburi peste fierbinte, dar iau comanda rapidă și în mod repetat și îmi cer scuze celor pe care îi jignesc astfel.
Puneți cuscusul într-un bol rezistent la căldură, cu 2 lingurițe de sare kosher (sau 1 linguriță de sare de masă), 1/4 linguriță de boia și tot ghimbirul ras. Dați totul un pic de amestec înainte de a adăuga apa fiartă fierbinte. Acoperiți vasul, fie cu folie de plastic, fie cu o farfurie, și lăsați-l deoparte.
Într-un alt castron, puneți ceapa tocată mărunt.
Într-un vas larg, superficial, suficient de mare pentru a lua fileurile de somon mai târziu, curățați lămâia în vas.
Strângeți sucul de lămâie în castron cu ceapa.
Adăugați sarea rămasă și boia de ardei în castron cu coaja de lămâie și amestecați în 1 lingură ulei aromat de usturoi.
Înjumătățiți roșiile de cireșe sau struguri și puneți-le într-un alt castron. Se amestecă restul de linguriță de ulei aromat de usturoi și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie mare pentru fileurile de somon. În timp ce tigaia se încălzește, adăugați fileurile în vas cu coaja de lămâie și acoperiți ambele părți cu amestecul.
Puneți fileurile în tigaia fierbinte și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime. Fileurile trebuie să fie suculente și să aibă o culoare corală vie la mijloc, așa că verificați în timp ce gătiți.
Între timp, descoperiți și pufați cuscusul, care ar fi trebuit să absoarbă toată apa.
Adăugați roșiile cu amestec de ceapă de lămâie și amestecați cu o furculiță.
Adăugați aproape tot coriandrul în cuscus și amestecați-l, apoi gustați condimentele, adăugând mai multă sare, dacă este necesar.
Puneți niște cuscus pe fiecare farfurie și aranjați un file de somon alături.
Presărați cu puțin mai mult cilantro în timp ce împărțiți fiecare farfurie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.