Somon La Grătar Și Dovlecei Cu Sos De Ardei Roșu

Somon La Grătar Și Dovlecei Cu Sos De Ardei Roșu
Somon la grătar și dovlecei cu sos de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 324 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 220 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, sare, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Somon la grătar și dovlecei cu sos de ardei roșu, Somon la grătar cu sos picant de ardei Chile coreean, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista