Somonul BBQ peste verdeață mixtă necesită aproximativ 6 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $5.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 434 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, chimen măcinat, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Încercați Somon ars peste verdeață mixtă, Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață, și Pizza La grătar de 20 de Minute cu somon afumat și verdeață mixtă pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.