Somon la grătar cu sos de mărar

Somon la grătar cu sos de mărar
Rețeta de somon la grătar cu sos de mărar poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 190 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, maioneză, mărar sau, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Somon La Grătar Cu Sos De Mărar De Muștar, Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, și Somon la grătar cu sos de arpagic și mărar și castraveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ghimbirul, coriandrul, sarea, piperul și cayenne; frecați peste fileuri. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
BolBol
2
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe raft. Grătiți, acoperit, la foc mare sau fierbeți 3-4 in. de la căldură timp de 5-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul la grătar poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista