Somon la grătar cu sos de mărar

Somonul la grătar cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de somon, muștar dijon, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Încercați Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, Somon La Grătar Cu Sos De Mărar De Muștar, și File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Amestecați maioneza, mărarul, muștarul și zahărul brun într-un bol.
Întindeți ulei vegetal pe pielea somonului.
Gratar somon piele-side în jos pe gratar preîncălzit.
Întindeți amestecul de maioneză deasupra somonului și gătiți până când somonul se descuamează ușor cu o furculiță, 6 până la 12 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.