Somon la grătar cu Salsa de porumb alb

Somon la grătar cu Salsa de porumb alb
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar cu Salsa de porumb alb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, file de somon, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Somon la grătar cu Salsa proaspătă de porumb de afine, Somon Lime & Cilantro cu porumb la grătar și Salsa de Avocado, și Pachete de orez cu somon la grătar și nucă de cocos cu Salsa de porumb dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
2
Adăugați fileuri; sac de etanșare, și marinat în frigider 1 oră.
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați fileurile pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Puneți Salsa de porumb alb peste fileuri și garnisiți cu morcovi, sfeclă și cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Porumb AlbPorumb Alb
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate89
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista