Somon la grătar cu piele crocantă

Somon la grătar cu piele crocantă
Crisp-jupuite somon la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 369 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher grosieră, piele tăiată în centru-pe fileuri de somon, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon cu piele crocantă cu sos Chimichurri, Pui cu piele crocantă cu cartofi de rozmarin, și Curcan prăjit cu unt cu piele crocantă cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar de gaz sau cărbune pentru căldură indirectă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura din interiorul grătarului ajunge la 400, ridicați capacul și opriți unul dintre arzătoare, creând zona indirectă de căldură. Dacă folosiți un grătar de cărbune, aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când este acoperit doar cu cenușă, 20 până la 30 de minute. Mutați-le într-o parte, lăsând o zonă liberă pentru gătit indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ori două 12-de 18-in. bucăți de folie de aluminiu grele în jumătate lățime pentru a forma dreptunghiuri. Folosind vârful unui cuțit mic, faceți găuri în dreptunghiuri de aproximativ 2 in. în afară și lărgi fiecare gaură la dimensiunea unui ban. Ungeți folia cu ulei de măsline; setați la foc direct timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Între timp, clătiți și uscați fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
4
Periați piei cu ulei de măsline și setați 2 fileuri, cu pielea în jos, pe fiecare dreptunghi de folie. Acoperiți grătarul (dacă folosiți cărbune, deschideți orificiile de aerisire pe capac) și gătiți peștele până când pielea este maro deschis și foarte sfârâit, 5 până la 6 minute. Glisați folia la căldură indirectă, acoperiți și gătiți până la toate, cu excepția topului 1/4. este gătit, 3 până la 8 minute. Glisați peștele înapoi la foc direct, acoperiți și gătiți până când peștele este gătit (tăiat la test) și pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Transferați folia cu somon pe o foaie de copt și, alunecând o spatulă de tort offset sau o altă spatulă subțire între pielea de somon și folie, eliberați foarte ușor peștele din folie. Condimentează cu sare kosher grosieră și câteva picături de suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista