Somon La Grătar Cu Muștar De Arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu muștar de arțar. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 443 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon cu piele, oțet de cidru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon La Grătar Glazurat Cu Muștar De Arțar, Muștar Arțar Somon, și Somon Afumat De Arțar-Muștar.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, așezați toate ingredientele glazurii într-o tigaie medie sigură pentru cuptor și bateți până se combină.Când grătarul este gata, așezați tigaia pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți până când glazura ajunge la fierbere, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind un tampon fierbinte sau un prosop uscat, scoateți tigaia de pe grătar; pus deoparte.Se usucă somonul cu prosoape de hârtie.
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu ulei vegetal și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper.Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei.
Așezați somonul pe grătar cu pielea în jos, acoperiți grătarul și gătiți netulburat până când apar urme de grătar și pielea începe să fie crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați cu grijă fileurile și periați pielea cu o parte din glazură. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când somonul este doar opac în centru, cu aproximativ 2 până la 4 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie de servire și serviți imediat, trecând glazura rămasă pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.