Somon la grătar cu busuioc a Encrololi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu busuioc un Arkuloli. Această rețetă face 6 porții cu 447 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, și Somon Sălbatic Cu Busuioc Aioli Și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, busuiocul, usturoiul, hamsiile, oțetul și sosul Worcestershire într-un castron mediu.
Bateți în 2 linguri de ulei câteva picături la un moment dat, apoi amestecați treptat uleiul rămas în jet subțire.
Bateți în 1 lingură apă caldă, suc de lămâie și sos de ardei iute. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Pregătiți grătarul (căldură mare).
Periați grătarul cu ulei.
Periați somonul cu ulei; se presară sare și piper. Grill somon descoperit 5 minute. Folosind 2 spatule mari, întoarceți cu atenție peștele. Grătiți până când peștele începe să se descuameze în centru, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Transferați somonul pe platou. Aranjați dovleceii cu vezicule, dovleceii pattypan și roșiile la grătar în jurul somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.