Somonul la cuptor cu sos Wasabi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 474 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de wasabi, ceapă verde, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 114 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Somon la cuptor cu sos Wasabi, Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Potstickers de somon cu sos Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se presară cu 1 linguriță de sare și piper; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ulei De Gătit
4
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, în robotul de bucătărie, puneți maioneză, coriandru, usturoi, rădăcină de ghimbir, pudră de wasabi, suc de lămâie, zahăr și restul de 1/4 linguriță de sare. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până când coriandrul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi Pulbere
Ghimbir
Suc De Lămâie
Maioneză
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Transferați somonul pe farfurii individuale de servire; se acoperă cu sos wasabi.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.