Somon la cuptor cu sos Guajillo

Somon la cuptor cu sos Guajillo
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 54 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 45. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de avocado, 3/4 cană pansament italian kraft zesty, fileuri de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Somon fript și sparanghel cu sos Guajillo-Tomatillo, Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco Y Papas al Guajillo), și Friptură de porc umplută cu sos Guajillo.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul in tigaie mica la foc mediu-mare 10 min. sau până la prăjit, întorcându-se ocazional. Coaja; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți cuptorul la 177°. înmuiați chiles în apă fierbinte 10 min. sau până se înmoaie; scurgeți, rezervând 1/4 cană lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Puneți chiles și lichidul rezervat în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați pansament, 1/4 cană nuci și usturoi rezervat; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă peste pește într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Așezați 1 frunză de avocado pe fiecare dintre cele 8 foi de folie (12 inci pătrate); deasupra cu pește. Aduna părți la partea de sus și răsuciți bine pentru a forma pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De AvocadoFrunze De Avocado
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți 20 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița. Între timp, toacă grosolan nucile rămase; se amestecă cu cilantro. Pungi deschise; presărați pește cu amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
Revista